Klantreviews2017-10-24T19:03:31+00:00

KLANTREVIEWS

Chris is een fotograaf die ervoor zorgt dat je jezelf helemaal op je gemak voelt tijdens de shoot. Hij geeft ook goede aanwijzingen en zegt niet “doe maar iets”, wat wij persoonlijk heel fijn vonden. Het resultaat is prachtig en je mag er zeker van zijn dat je op je mooist bent vastgelegd op beeld. Vakmanschap!

Anne & Kevin

Via kennissen werd Chris Leunen aangeraden. Onze eerste kennismaking verliep perfect. De professionaliteit van de artistieke en voornamelijk sympathieke Chris en zijn lieve Sophie was ‘the perfect match’ voor ons feest. We hadden nooit verwacht dat de foto’s die Chris afleverde, zo een intense impact hadden. De prachtige exemplaren die wij te zien kregen overstegen onze verwachtingen en behoren tot de mooiste herinneringen aan ons huwelijksfeest. De samenwerking verliep zelfs zo goed dat ‘de fotograaf’ onze vriend werd … Bedankt Chris en Sophie voor de toffe samenwerking en jullie geweldige vriendschap. Tot gauw!

Rosalie & Sven

Chris, je hebt echt puike foto’s afgeleverd van de doop van onze kleine meid! Alweer!! Je bent onzichtbaar tijdens je werk, en toch ligt elk mooi moment vast op de gevoelige plaat! Iedereen is het erover eens, de foto’s zijn prachtig. Nu je gebombardeerd bent tot onze ‘huisfotograaf’, zullen we je zeker tijdig verwittigen voor de volgende mijlpalen in ons leven of dat van onze lieve dochter! Dikke merci!

Sarah & Bruno

We leerden Chris kennen via een advertentie op facebook die mijn zus gespot had. Na de eerste kennismaking wisten we het zeker. Dit wordt onze trouwfotograaf. De dag naderde en we zaten nog eens samen om de laatste richtlijnen te bespreken. Chris en Sophie kwamen ’s morgens vroeg al naar Hoegaarden voor de allereerste shots van de bruid en de zussen. Het was allemaal heel ontspannen en super leuk. De foto’s zijn zeer mooi! Ik kan er naar blijven kijken! Onze fotoshoot ging door op La Ramee: veel gras en dat lukt niet zo goed met hakken. Sophie gaf daarom haar schoenen aan mij zodat ik makkelijker van de ene plaats naar de andere kon wandelen. Een mooie dag die nog mooier werd met de hulp van Chris en zijn lieve Sophie!

Greet & Bruno

Al van bij de eerste ontmoeting voelden we ons echt op ons gemak bij Chris. Toch wel belangrijk als je weet dat je een hele dag (jouw mooiste dag dan nog wel!) voor zijn lens moet staan. We bespraken wat we wel wilden, wat we absoluut niet wilden, en we kwamen al snel overeen dat de aanpak van Chris ons het meeste lag: veel spontane foto’s, weinig gedoe, niets ‘moet’. Het is op je huwelijksdag zo al druk genoeg, en doordat hij de hele tijd foto’s maakt zonder dat je het doorhebt, heb je niet het gevoel dat je moet poseren of dat je veel tijd “verliest” met de fotoshoot.

Ook Sophie (de echtgenote van Chris) is echt super: ze zorgt de hele dag door voor de kleine details en stelt je op je gemak. Al onze gasten waren het erover eens: wat een toegewijde fotograaf hadden wij wel niet! En ook erna, eigenlijk tot op vandaag nog, kregen en krijgen we alleen maar complimenten over onze trouwfoto’s. En terecht! We zijn elke keer oprecht blij als we foto’s zien van onze mooiste dag. Een dikke merci aan Chris!

Sofie & Tim

Ondertussen al enkele keren voor de lens van Chris mogen staan… Super toffe ervaring! Hij stelt je op je gemak, doet je spontaan lachen en zeker niet onbelangrijk: hij kan snel handelen met een peuter erbij, kortom: de perfecte fotograaf! Doe zo verder Chris!

Miet & Ruud

Leuke ervaring op een mooie locatie! In het begin is het een beetje onwennig maar je wordt onmiddellijk op je gemak gesteld. Professionele aanpak met een mooi resultaat!!

Julie & Ruben

We zijn erg blij met de leuke fotoreportage die Chris maakte van onze trouwdag. Het is fijn dat hij op voorhand al eens een verlovingsshoot doet. Dan leer je elkaar al wat kennen. De communicatie en manier van werken verliepen zo erg vlot. En bovendien hou je er nog een hoop extra foto’s aan over.
Op onze trouwdag cijferde Chris zich helemaal weg. Hij slaagde er in om alle momenten van ons huwelijk vast te leggen op een ongedwongen manier. We hebben al veel complimenten gekregen over de mooie foto’s die hij maakte.
Ook een dikke merci aan zijn vrouw Sophie, die er als assistente steeds bij was en voor een aanvullende vrouwelijke touch zorgde.

Stefke & Tom