NELE & ARNE

SECOND SHOOTER VOOR PHOTOGRAUS IN LIMBURG

Share This Story, Choose Your Platform!

OVER

HEY, IK BEN CHRIS!

Chris Leunen Fotograaf

Je beseft het misschien niet meteen, maar aan alles komt ooit een einde. Enkel de herinnering aan wat ooit was blijft achter. En juist daarom fotografeer ik. Omdat ik nu meer dan ooit voor mezelf besef welke waarde foto’s als herinnering hebben.

Van daaruit is mijn passie begonnen. De passie voor het vastleggen van momenten die later pas werkelijk betekenis krijgen. Of het nu een huwelijk, een day-in-the-life of een familieshoot is.

Mijn huwelijksfotografie werd ondertussen al enkele keren bekroond met een internationale award, maar de grootste voldoening krijg ik nog steeds wanneer ik je kan verrassen met unieke en tijdloze beelden.

Ik ben Chris, journalistiek en creatief fotograaf. Mijn verhaal … is het vastleggen van jouw verhaal, in diepe kleuren en krachtige zwart-wit foto’s.

Fearless Chris Leunen
Masters of Wedding Photography NL, BE & Lux
This is Reportage

KLANTREVIEWS

WAT ANDEREN ZEGGEN

ANNE & KEVIN

“Chris is een fotograaf die ervoor zorgt dat je jezelf helemaal op je gemak voelt tijdens de shoot. Het resultaat is prachtig en je mag er zeker van zijn dat je op je mooist bent vastgelegd op beeld. Vakmanschap!”

ROSALIE & SVEN

“We hadden nooit verwacht dat de foto’s die Chris afleverde, zo een intense impact hadden. De prachtige exemplaren die wij te zien kregen overstegen onze verwachtingen en behoren tot de mooiste herinneringen aan ons huwelijksfeest.”

SOFIE & TIM

“Al onze gasten waren het erover eens: wat een toegewijde fotograaf hadden wij wel niet! En ook erna, eigenlijk tot op vandaag nog, kregen en krijgen we alleen maar complimenten over onze trouwfoto’s. En terecht!”

CONTACT

MEER INFO / BOEKINGEN