FAMILIE LEONARD

FAMILIESHOOT IN LIMBURG

Familiefotograaf Limburg
Familiefotograaf Limburg
Familiefotograaf Limburg
Familiefotograaf Limburg
Familiefotograaf Limburg
Familiefotograaf Limburg

Share This Story, Choose Your Platform!

OVER

HEY, IK BEN CHRIS!

Chris Leunen Fotograaf

Je beseft het misschien niet meteen, maar aan alles komt ooit een einde. Enkel de herinnering aan wat ooit was blijft achter. En juist daarom fotografeer ik. Omdat ik nu meer dan ooit voor mezelf besef welke waarde foto’s als herinnering hebben.

Van daaruit is mijn passie begonnen. De passie voor het vastleggen van momenten die later pas werkelijk betekenis krijgen. Of het nu een huwelijk, een day-in-the-life of een familieshoot is.

Mijn huwelijksfotografie werd ondertussen al enkele keren bekroond met een internationale award, maar de grootste voldoening krijg ik nog steeds wanneer ik je kan verrassen met unieke en tijdloze beelden.

Ik ben Chris, journalistiek en creatief fotograaf. Mijn verhaal … is het vastleggen van jouw verhaal, in diepe kleuren en krachtige zwart-wit foto’s.

Fearless Chris Leunen
Masters of Wedding Photography NL, BE & Lux
This is Reportage

KLANTREVIEWS

WAT ANDEREN ZEGGEN

KARLIEN

“Zeer tevreden over de foto’s die Chris van ons gezin maakte. Hij ging professioneel te werk en levert kwaliteit. Alvast een dikke merci voor deze leuke ervaring! Wij houden er een aangenaam en tevreden gevoel aan over.”

CAROLINE

“Al enkele fotoreportages laten maken van de kinderen, altijd top, onze kids altijd op hun mooist vastgelegd!”

MIET & RUUD

“Ondertussen al enkele keren voor de lens van Chris mogen staan… Super toffe ervaring! Hij stelt je op je gemak, doet je spontaan lachen en zeker niet onbelangrijk: hij kan snel handelen met een peuter erbij, kortom: de perfecte fotograaf!”

CONTACT

MEER INFO / BOEKINGEN