DOOP ELLIE

DOOPREPORTAGE IN VLAAMS-BRABANT

Fotograaf Fotoreportage Doop Vlaams-Brabant
Fotograaf Fotoreportage Doop Vlaams-Brabant
Fotograaf Fotoreportage Doop Vlaams-Brabant
Fotograaf Fotoreportage Doop Vlaams-Brabant
Fotograaf Fotoreportage Doop Vlaams-Brabant
Fotograaf Fotoreportage Doop Vlaams-Brabant
Fotograaf Fotoreportage Doop Vlaams-Brabant
Fotograaf Fotoreportage Doop Vlaams-Brabant
Fotograaf Fotoreportage Doop Vlaams-Brabant
Fotograaf Fotoreportage Doop Vlaams-Brabant
Fotograaf Fotoreportage Doop Vlaams-Brabant
Fotograaf Fotoreportage Doop Vlaams-Brabant

OVER

HEY, IK BEN CHRIS!

Chris Leunen Fotograaf

Ik ben een …

Lieve en sociale jongen. Dat zegt mijn mama althans. Zal dus wel waar zijn …
Loverboy. Ik weet wat je denkt … maar komt van Elena. Mijn grote liefde.
Grapjas. Joke jacket in het Engels.
Nerd. Elektronische gadgets zijn voor mij super. Ik kijk dus altijd enorm uit naar pakjes van Coolblue.
Moeilijke eter. Ik kan dus elke dag frietjes eten. Mét curryworst, zonder ajuin.
Perfectionist. Daarom heb ik dit tekstje over mezelf wel tien keer nagelezen.
Journalistieke fotograaf. Ik fotografeer graag mensen. Hun verhaal, de interactie tussen elkaar, de verschillende soorten van emoties, … Als er dan toevallig nog mooi licht is en ik heb de perfecte compositie … dan word ik helemaal wild. In de goede zin van het woord uiteraard.

Fearless Chris Leunen
Masters of Wedding Photography NL, BE & Lux
Mywed Chris Leunen

KLANTREVIEWS

WAT ANDEREN ZEGGEN

KARLIEN

“Zeer tevreden over de foto’s die Chris van ons gezin maakte. Hij ging professioneel te werk en levert kwaliteit. Alvast een dikke merci voor deze leuke ervaring! Wij houden er een aangenaam en tevreden gevoel aan over.”

CAROLINE

“Al enkele fotoreportages laten maken van de kinderen, altijd top, onze kids altijd op hun mooist vastgelegd!”

MIET & RUUD

“Ondertussen al enkele keren voor de lens van Chris mogen staan… Super toffe ervaring! Hij stelt je op je gemak, doet je spontaan lachen en zeker niet onbelangrijk: hij kan snel handelen met een peuter erbij, kortom: de perfecte fotograaf!”

INSTAGRAM

CONTACT

MEER INFO / BOEKINGEN